Алисия е параван за Ники, ето кого следи той на участия

Гласувайте за статията

Алисия е използвана от Ники Михайлов, за да дразни той бившите си, а по какви причини, може само да гадаем

Алисия знае ли, че Ники Михайлов преследва Николета?!

Този въпрос се върти в общественото пространство, тъй като напоследък футболистът уважава участията на певицата, когато силиконката е там, научи Kliuki.net.

Алисия

Алисия трябва да дели Ники и с други, а дали той не преследва още Николета?!

Всъщност подобни изводи са крайно безпочвени, понеже това не е тенденция… поне засега. Но преди време се чуваше, че Николета слага рога на Валери именно с Михайлов, а Алисия отново разбрала по най-мръсния начин – чрез компроматно фото. Тази история беше потулена, въпреки че на няколко пъти се разбунваше около разни пикантни факти.

Свалките на Николета и Ники също лъснаха в мрежата, въобще работата им намирисваше отвсякъде, но явно всичко спря дотам. Дали Алисия успя да си го придърпа обратно или Валери най-сетне скръцна със зъби на Николета, факт е, че засега между тях няма афера или поне здраво се прикриват.

На последната поява на Ники в клуб, където се изявява Алисия, възникнаха интересни въпроси. Защо той идва, когато Николета е там и на какво се дължи провокативното му поведение?!

Вратарят на Мерсин иначе рядко уважава звездата, макар да е толкова влюбен в нея, но може да се оправдае с ангажиментите си извън страната, писа Блясък, цитира HotArena.net. Какво е целял Ники с присъствието си в дискотеката, където по същото време се намираше и Николета, засега никой не може да каже.

Но мнозина подозират, че едва ли е чиста случайност той да върви по стъпките й, когато тя е там, а да ползва Алисия като параван.

Изпълнителката едва оцеляла от притеснение, за нея задължението да бъде на сцената тогава се оказало изключително тягостно. Ники пък добре се позабавлявал и нарочно поръчвал поздрави, които знае, че ще се харесат на Божинови в съседство.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Алисия е параван за Ники, ето кого следи той на участия”

  1. bon

    ян. 20. 2015

    Да , ама друг път.

    Reply to this comment

Добавете коментар