Алисия държи Ники Михайлов с помощта на сестра му

Алисия държи Ники Михайлов с помощта на сестра му
4.33 (86.67%) 3 votes

Алисия се превърнала в първа дружка на малката сестричка на изгората си

Алисия за пореден път показа, че е готова на всичко, за да задържи Ники Михайлов. Певицата се подлага на какви ли не процедури и пластични корекции, само и само да не изпуска вниманието на футболиста. Това обаче далеч не е всичко. Алисия демонстрира и доста добра психология като се превърна в незаменима дружка на малката сестра на гаджето си – Елинор.

Алисия е първа дружка с Елинор

Алисия е първа дружка с Елинор

Тийнейджърката много харесвала Алисия и била страшно доволна, че батко й ходи с нея. Нещо повече, двечките вече били първи приятелки, въпреки сериозната разлика в годините. Елинор дори прекара част от лятната си ваканция на море заедно с Алисия и Ники. Младата госпожица била много щастлива, че тази година няма да ходи на почивка с майка си и татко си, тъй като смятала, че вече е достатъчно голяма, за да не ходи на море с тях.

Освен това близки до Елинор издават, че тя доста се срамувала от баща си Боби, който буквално нямал спирка като започне да пие и да се весели. Както знаете, гьобеците на таткото на Михайлов-старши са печално известни в цяла България, припомнят от hotarena.net. Заради това Ники се навил да вземе сестричката си със себе си и Алисия на почивката им.

Тримата вече няколко пъти били засичани по Южното Черноморие, а също и в Слънчев бряг. Доста често с тях бил засичан и Валерко, синът на Алисия от връзката й с Валери Божинов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар