Алисия болезнено откровена: Нямам време за Валерко

Алисия болезнено откровена: Нямам време за Валерко
5 (100%) 1 vote

Алисия говори откровено за сина си

Алисия, освен за творческите си планове, споделя и за мъжа на живота си в експлузивно интервю по BTV, в предаването на Петя Дикова. За мъжа, който никога не я предава и не я наранява. Още с появяването си преди седем години той винаги е бил до нея и й е носил само радост, обич и положителни емоции. Досещате се кой е той, нали?

Алисия с Валерко

Алисия с Валерко

Вече първокласник, Валери Божинов- младши е гордостта на мама. Тя съжалява, че е много ангажирана и не може да му отделя повече време, както й се иска.

Но благодарение на работата си, успява да му осигури добър живот. За нея е много важно възпитанието на малкия й наследник. Радва се, че той расте като едно нормално дете, не е разглезен и презадоволен, но никога не е лишаван от най-необходимото.

Гордостта на мама Алисия мечтае да стане футболист. Един от четиримата му любими футболисти е Кристиано Роналдо. Тренира, когато има време, тъй като вече отделя време и за уроците.

Алисия се старае да постъпва правилно като родител, макар че човек не може винаги да е перфектен. Тя е много предпазлива и внимателна по отношение на сина си, не иска той да бъде нараняван от перипетиите и проблемите, през които минава майка му.

Особено притеснена е сега, след заформилата се интрига в които главни герои освен нея са Николета, Валери и Ники Михайлов. Неведнъж тя е получавала и получава удари под кръста от непочтената си съперница Николета Лозанова, на които успява да отговари достойно.

Близки до певицата споделят, че сега, след разпада на второто семейство на Валери Божинов-старши със самовлюбената и невярна плейметка, той най-после ще се осъзнае и ще отделя поне толкова време и внимание на първородния син, колкото на дъщеря си Никол.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар