Александра Тюркмен проби сред топмоделите

Гласувайте за статията

Александра Тюркмен проби сред топмоделите, без да е нужно да се качва на подиума

Александра Тюркмен, щерката на известния покоен бос Филип Найденов с прякор Фатик се е отдала на диви купони, охолен живот и запознанства с известни личности, научи Kliuki.net.

Александра Тюркмен

Александра Тюркмен близка приятелка с топ моделката

Младата дама умело пилее парите на баща си. Това й се удава перфектно. Както и безгрижният живот.

Към новите си попълнения на запознанства вече се добавя и името на топмодела Кара Делевин. Вестник “Монитор” пише за новото й приятелство. Самата Александра Тюркмен пуснала снимка, на която с Кара се забавляват и изглеждат като близки дружки. Прегърнати с изплезени езици. Млади, щастливи и безгрижни.

Александра Тюркмен има солидно наследство и май никак не го пести. Освен, че семейството й плаща за безгрижния й живот и то много добре, младата дама все намира за какво още да попилее пари. Запознанството с Кара Делевин се е състояло в Ню Йорк. На специално събитие организирано от модната марка DKNY е имало възможност всеки, закупил артикул от новата им колекция, да се снима и да вземе автограф от топмодела.

Няма как младата Александра Тюркмен да не се възползва от тази перфектна възможност за допир до върховете. Дори това да е траело само миг.

За целта наследничката на Фатик се сдобила с жълта плетена шапка от новата колекция на известната марка. Абсолютно същата, но с друг цвят носела и самата Кара Делевин.

До колкото е известно, към момента Александра Тюркмен се е установила Ню Йорк. И по-специално в любимото за богаташите местенце Хамптънс. За младата дама купоните продължават с пълна сила.

Явно освен с топмодели Александра смята да дружи и с богаташи. Освен това младата лейди записала курсове в манхатънска школа за актьорско. За това обучение семейството на Тюркмен се е бръкнало с цели 9000 долара.

Дали от нея ще излезе актриса, никой не може да каже, но пък Тюркмен ще се хвали след време с образованието си…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар