Александра от Х Фактор не била с Наско, показа истинското си гадже

Александра от Х Фактор не била с Наско, показа истинското си гадже
2 (40%) 4 votes

Близначката, която отпадна от певческото шоу, явно намира за уместно да флиртува с други под носа на приятеля си

Александра от Х Фактор не иска да я свързват с Наско

Александра от Х Фактор не иска да я свързват с Наско

Изглежда, че Александра – една от къдрокосите близначки, които отпаднаха рано-рано от Х Фактор, обича да се забавлява като провокира хората. И по-конкретно мъжете. Вчера близначката публикува в личния си профил във Фейсбук предизвикателна своя снимка, на която е отбелязала, че е заедно с Наско – един от любимците на зрителите в Х Фактор.

Нещо повече, към фотоса Александра публикува и солидно количество сърца. Това й поведение съвсем естествено даде повод на феновете да смятат, че къдравелката и симпатягата са нещо повече от приятели. Днес обаче неуспялата участничка в шоуто реши да покаже, че всъщност вече си има гадже.

Александра публикува негова снимка, на която той показва неприличен жест, придружен от обяснението, че това е за всички хейтъри. Явно Александра се е ядосала, че са набъркали името й с Наско, коментират феновете. „Ами като не иска да я свързват с друг, освен с гаджето й, да не се обяснява в любов публично на други“, възмущават се потребителите.

Действително, именно фриволният фотос на близначката предизвика слуховете, че Александра има връзка с Наско. „Да се сърди само на себе си, като ще се прави на интересна“, категорични са форумци.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар