Александър Сано с грозно изказване за Фахрадин Фахрадинов: Дано не стана като него

Александър Сано с грозно изказване за Фахрадин Фахрадинов: Дано не стана като него
3 (60%) 2 votes

Александър Сано се изпусна по доста грозен начин срещу колегата си, индиректно обвинявайки го, че кариерата му е пропаднала

Александър Сано прави впечатление на един от най-положителните хора в Къртицата. Звездата от „Под прикритие“ досега не е казал нито една лоша дума за когото и да е, странейки умишлено от интригите в шоуто. Затова буди недоумение снощното му изказване по адрес на колегата му Фахрадин Фахрадинов.

Александър Сано захапа Фахрадин Фахрадинов

Александър Сано захапа Фахрадин Фахрадинов

Също като част от останалите участници, Александър Сано реши да се закълне, демонстрирайки по този начин, че не е Къртицата. Начинът, който актьорът направи това обаче, предизвика истински шок у зрителите. „Ако лъжа и съм Къртицата, да стана като Фахрадин, само в сериали да играя, като оня, „Забранена любов“, изцепи се Александър Сано. В последствие, явно усетил, че изказването му не е много на място, звездата побърза да замаже положението, критикувайки се сам, че това, което е казал е много грозно.

За зрителите обаче стана повече от ясно, че явно Александър Сано смята кариерата на колегата му едва ли не за провалена. „Точно това имаше предвид. Затова се закле по такъв начин. Един вид – ако лъжа, и с моята кариера да е свършено като с тази на Фахрадин – само със сериали“, коментират форумци.

И допълват, че дори да е прав, не е редно да коментира по такъв начин негов колега.

Вижте във видеото от 7 минута как Александър Сано се изцепи срещу Фахрадин.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар