Александър Сано не спира да се забавлява без Нели, разделени ли са? (Снимки)

Гласувайте за статията

Любимецът от „Под прикритие“ беше забелязан да купонясва без половинката си

Връзката между Александър Сано и бившата телевизионна водеща Нели е сред най-дискутираните в светското пространство. Напук на прогнозите, че връзката им няма бъдеще, двамата успяха да запазят отношенията си и дори да се сдобият с дъщеричка. Напоследък обаче слуховете за проблеми в звездната двойка стават все по-упорити.

Александър Сано все по-често купонясва без Нели

Александър Сано все по-често купонясва без Нели

Повод за това дава и самият актьор, който все по-често е забелязван да се забавлява без половинката си. Симпатягата вече няколко пъти е улавян от бдителни папараци да купонясва без Нели да го придружава. А до скоро беше обичайно хубавицата да се появява навсякъде заедно с актьора, изиграл любимеца на зрителите Косъма от „Под прикритие“.

Сано беше без Нели както на купона по случай старта на новия сезон на поредицата, така и преди няколко дена в столичен нощен клуб. В който звездата беше заобиколен от цял куп красавици. Нели обаче не беше сред тях. Дали действително става въпрос за разрив в отношенията на двамата или половинката на актьора просто не си пада по нощните забавления, предстои да разберем.

Факт е обаче, че феновете стискат палци една от любимите им родни двойки да не се разпадне.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар