Александър Найденов разкри с кого му кръшка Елен Колева

Александър Найденов разкри с кого му кръшка Елен Колева
5 (100%) 1 vote

Александър Найденов набеди Елен Колева за мъжемелачка и я замеси с куп мъже

Александър Найденов натири Елен Колева след уж поредното им последно сдобряване. Двамата си казаха „Сбогом“ по доста груб начин и се разделиха със скандал. По думите на милионера, Елен Колева е „морална шантонерка“. Кълняла му се във вярност, а в същото време се заричала във вечна любов на още поне двама. Имената им Найденов отказа да назове, но намекна, че единият е доста популярен и се ползва със съмнителна репутация в ар средите.

Столичните клюкари веднага събраха две и две и набедиха Иво Аръков. Обществена тайна е, че от миналата година се говори за романс между тях. Преди да се събере с Мика Стоичкова, Иво Аръков имаше славата на отявлен плейбой. И дори се твърдеше, че върти любов едновременно с Мария Илиева и Елен Колева. 

Александър Найденов зарязал Елен Колева заради Иво Аръков

Александър Найденов зарязал Елен Колева заради Иво Аръков

Тогава двамата усилено твърдяха, че са само приятели, после историята им се разсъхна. Елен уж се върна при Александър Найденов, а Иво вместо с Мария Илиева се събра неочаквано с Мика Стоичкова.

За двамата се шушука от едно време

За двамата се шушука от едно време

Запознати с историята между Александър Найденов и Елен Колева обаче твърдят, че актрисата отдавна си падала по актьора. „Лудееше по него и докато беше без пукната пара. А и Александър я осигуряваше“, гласят изказванията им според HotArena.net.

Именно скандалните съобщения, които започнали да си разменят по-късно и които Александър Найденов видял, станали причина за разрива му с Елен Колева. Актрисата побесняла, когато разбрала, че гаджето й проверява разговорите, съобщенията й и се опитва да я държи под контрол. И го напуснала като му върнала дори апартамента, който той й подари по-рано.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар