Александър Найденов изобличава Елен Колева в „Папараци“

Александър Найденов изобличава Елен Колева в „Папараци“
5 (100%) 1 vote

Александър Найденов вади кирливите ризи от личния си живот в „Папараци“

Александър Найденов вади кирливите ризи от личния си живот и връзката с Елен Колева в „Папараци“. Пред Ваня Червенкова бизнесменът ще проговори за отношенията си с актрисата и този път ще бъде по-откровен от всякога.

Бизнесменът имаше връзка с актрисата цели седем години. След последната им раздяла миналото лято отношенията помежду им така ескалираха, че Елен е направо бясна.

Милионерът бе обвинен, че сипе заплахи за живота й, опитва се да попречи на кариерата й и всячески се старае да я съсипе. За това свидетелства и фактът, че Елен Колева бе изгонена от Народния театър, където бизнесменът е председател на настоятелството. Пред Ваня Червенкова, наАлександър Найденов ще му се наложи да разкрие не само защо нарича Елен Колева „морална шантонерка“, но и отправял ли й е заплахи, защо продължава да я напада и какви са мотивите му, за да я черни така пред обществото.

Александър Найденов проговаря за Елен Колева в Папараци

Александър Найденов проговаря за Елен Колева в Папараци

Ваня Червенкова е известна с острия си език и откровеност, която граничи с неучтивост. Въпреки това именно бизнесдамата успя да накара бизнесмена да проговори за отношенията им. И да разкрие най-скандалните подробности от раздялата, за които милионерът многократно намеква, но никога досега не е разкрил.

В последните си интервюта,  Александър Найденов обвини Елен Колева, че му е изневерявала многократно, дори след второто им събиране. Тя от своя страна обяви, че след разрива им е получавала заплахи за живота си.

Бизнесменът твърдеше, че актрисата е съсипала брака и семейното му щастие, а след това го е предала. Самата Елен заяви, че е станала жертва на безпочвени подозрения и ревност, която почти я е съсипала.

Скандалът от разбитата им връзка придоби невероятни размери, а по всичко изглежда, че Найденов е готов да съсипе и собствената си репутация, вадейки на показ отново кирливите им ризи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар