Алекс Сърчаджиева плаши без грим (Снимки)

Алекс Сърчаджиева плаши без грим, изглежда като пребита

Алекс Сърчаджиева цъфна с огромни сенки под очите на финала на „Денсинг старс“. Камерите на „Господари на ефира“ изловиха актрисата точно преди да влезе в студиото. Рошава, недоспала и с огромни синини под очите, Алекс Сърчаджиева изглеждаше буквално като пребита.

Всъщност половинката на Иван Ласкин през последните седмици е под огромен стрес заради предаването. И почти не си доспива. В резултат на това Алекс успя да уплаши дори екранния Денди Стефан Рядков с вида си. За щастие стилистите направиха чудеха и актрисата изглеждаше бляскава на дансинга за финала.

Алекс Сърчаджиева плаши без грим
Алекс Сърчаджиева плаши без грим

Роклята й с кристали, която бе оценена на повече от 15 000 евро, също шашна Денди. А прическата и стилът на актрисата й спечелиха овации.

Актрисата с огромни сенки под очите
Актрисата с огромни сенки под очите

Но колкото и добре да изглеждаше пред камерите, Алекс изглеждаше два пъти по-зле часове преди финала. Според запознати, актрисата е била подложена на изключително голямо напрежение последните три месеца и затова изглеждаше така катастрофално.

И на финала на шоуто
И на финала на шоуто

Слуховете, че има проблеми с Иван Ласкин бяха разбити и от двамата, часове по-късно, по време на афтърпартито. А от обкръжението на Алекс Сърчаджиева издават, че двамата се обичат като в първия ден на връзката си.

За капак на всичко актрисата е принудена да носи рокли по-тежки от 10 килограма всяка. Със сигурност подобен тоалет би поставил на изпитание възможностите на всяка звезда.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.