Алекс Раева се вдъхновява от “Стъклен дом”

Гласувайте за статията

Красивата Алекс се вдъхновява от “Стъклен дом” и се надява да постигне успех с новото си амплоа. Тя е една от начинаещите актриси в сериала “ Седем часа разлика”. Около този сериал се изписа много по медиите и сега го очакваме с нетърпение. Алекс се радва, че има възможност да се пробва като актриса и не крие притесненията си.

Оказва се, че много родни хубавици мечтаят за изява в телевизията и киното. И чаровната вокалистка е една от тях. Тя признава, че се чувства готова за обвързване и семейство, но отлага непрекъснато. Сега се оправдава с участието си в новата българска продукция “Седем часа разлика”.

Връзката между хубавицата и диджей Дончо е от 5 месеца, но и двамата усещат, че са предопределени да бъдат заедно. Радват се на страстни и хармонични отношения и обмислят по-сериозни стъпки. Алекс не смята да узаконява съжителството си, защото го намира за излишно. Важното е, че двамата са много щастливи и спокойни заедно.

Чаровната певица още помни разочарованието от връзката си със Слави. Тя приключи отношенията си с него и след време сподели, че той предал доверието й. Каква е истинската причина за раздялата им не се знае, но това са нещата от живота. Желаем късмет на Алекс с ролята в “Седем часа разлика” и се надяваме скоро да я видим в ролята на майка.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар