Албена Вулева сменя Венета Райкова в „Горещо“?

Гласувайте за статията

Венета Райкова бясна на Албена Вулева, сяда й на стола в „Горещо“

Албена Вулева сяда на стола на водещата на  „Горещо“. Венета Райкова доскоро триумфираше, че няма да намерят водеща, която да я смени в „Горещо“. Звездата на Нова телевизия доста се забавлява със слуховете, че мястото й е заето от Николета Лозанова, понеже клюката бе пълна измислица. Както се оказа обаче във ВИП Брадър, освен интриги и скандали се водят и ВИП преговори. И то не с кой да е, а с Албена Вулева.

Хапливият език на блондинката, както и маниера й да се държи безцеремонно с останалите участници в шоуто й спечели нови фенове и симпатизанти. И дори някои да смятат, че личните й навици имат нужда от подобряване, то мнозинството е на мнение, че тя е страхотна водеща за предаване като „Горещо“. „Тя е хаплива, злъчна, безцеремонна и не пести упреци и критики. Далеч не е мила и скромна със звездите“, коментират зрители.

Албена Вулева

Албена Вулева сменя Венета Райкова в „Горещо“?

В мрежата Албена Вулева вече трупа позитивен рейтинг. А феновете са на мнение, че блондинката наистина заслужава мястото на Венета Райкова в „Горещо“.

Засега Албена Вулева не е коментирала вероятността да седне на червения стол в национален ефир, но е много възможно да се съгласи на подобно предложение. „Затова Венета иска така да я унижи и не спира да я излага. Просто е завист“, подмятат из мрежата.

Откакто Людмила Захажаева сравни Венета с хигиенистка, блондинката не спира да сипе злъчни коментари. В повече от едно свое предаване тя оплю, Албена Вулева и майка й в „Голямата уста“, дори използва клептоманските им проблеми, за да ги злепостави. Въпреки всичко, зрителите харесаха устата блондинка в Къщата, повече от бившата мадам „Горещо“. „Ако Албена поеме предаването на Венета Райкова, на много от звездите у нас ще им стане не просто горещо, а направо огнено под краката“, смеят се в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Албена Вулева сменя Венета Райкова в „Горещо“?”

 1. Име (задължително)

  Ное. 10. 2014

  А дано!

  Reply to this comment
 2. як

  Ное. 10. 2014

  Супур ! Дано !

  Reply to this comment

Добавете коментар