Албена Вулева след “пълна промяна”

Гласувайте за статията

Албена Вулева дълго време тънеше в неизвестност. Появата й се свърза с нейното завръщане към телевизионната кариера. Сега устата блондинка, която не се притесни да се покаже гола, голеничка за “Плейбой” е под крилото на Люба Кулезич. Блондинката, славеща се с острите си критики, ще смекчи отношението си и ще ни забавлява с пресни клюки.

 

Таблоидното й предаване “Панаир на суетата” ще информира зрителите за най-горещите новини от светския живот. В предаването ще участват известни личности, които ще разкрият най-големите си тайни. Освен клюки, ще ни забавляват и с папарашки снимки, както и със скрита камера.

 

Новият имидж на Албена не ни се връзва много с образа, с който сме свикнали. Хапливият й език дразнеше, но пък и я отличаваше от болшинството подмазвачи. Предаването на Албена ще се излъчва по TV7, можете да го гледате от 17:45 часа тази неделя.

 

Продуцентката Люба Кулезич ще се изявява в същата медия със свое предаване, което ще се излъчва всяка неделя. Рейтингът на TV7 започна да расте през последните месеци след новите попълнения. Интересът към стартирането на “Панаир на суетата” е голям. Много от недоброжелателите на Албена нямат търпение да я видят в новата й роля.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар