Албена Вулева със закачлива визия – търси си принц

Гласувайте за статията

Албена Вулева призна, че е сама, търси си принц

Албена Вулева сподели с типичното си чувство за хумор, че вече е намерила белия кон, остава да открие принца, научи Kliuki.net.

Албена Вулева

Албена Вулева си търси принц със закачлива визия

Водещата се появи със закачлива визия в конна база, където не пропусна да се щракне от-до. Палавото й облекло и токчетата не останаха незабелязани от феновете й. Веднага заваляха оферти и намеци, че ако някой минава покрай нея, ще му спре въздухът.

Албена Вулева обича да провокира своите последователи.

Албена Вулева

Албена Вулева се забавлява в конна база

Тя редовно коментира актуални теми и често е особено крайна в оценките си. Още от времето на Сигнално жълто тя не е спирала със задливите си подмятания, нищо че е душичка на живо, кълнат се тези, които я познават лично.

Албена Вулева се наби на очи преди месец, когато лъсна променена на откриване на летен клуб. Тогава беше в компанията на приятелка и тръгнаха слуховете, че е минала на другия бряг.

Разбира се, това въобще не е вярно, просто в момента Албена Вулева е свободна. Преди тя имаше връзка с фитнес инструктора Недик, но блондинката мълчи защо са скъсали. Въпреки това, двамата са в прекрасни отношения, чисто приятелски.

В момента Албена Вулева е заложила здраво на физическата си форма – тя тренира усърдно и дори дава акъл на останалите дами в нета.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар