Албена Вулева се разфуча срещу Николета: Ти пък си много красива!

Албена Вулева се разфуча срещу Николета: Ти пък си много красива!
5 (100%) 2 votes

Албена Вулева е бясна, че папараците на Николета са по петите й

 

Албена Вулева се разфуча срещу Николета – бясна е, че папараците са по петите й, научи Kliuki.net.

Истината е, че „сигналната” водеща е била поканена лично да участва в предаването на плейметката. Тя обаче категорично отказала.

Албена Вулева се разфуча срещу Николета

Албена Вулева се разфуча срещу Николета

И последвал щурм от страна на екипа, който е заснел, както обикновено… едно голямо нищо, писа изданието HotArena.net. Приятелите на Албена Вулева направиха на салата Николета, задето е дръзнала да я изтипоса в таблоида. Кадрите ще видим тази вечер, но те разкриват единствено небрежния вид на Вулева.

Блондинката все пак реши да не си оставя магарето в калта и подчерта, че точно Николета трудно може да се мери с нея. Нито била толкова злобна, нито пък красива…

Затова според нея всяка жаба трябва да си стои в гьола и да не се меси там, където не й е работа. На профила на Албена Вулева осмяха и начина, по който подчинените на Николета два месеца се усуквали край офиса, докато въобще я открият. От поста става ясно, че това се е случило пред медията, в която сега е Вулева.

Други бяха още по-брутални и публикуваха грозно фото с Николета отпреди, където я оприличиха на баба Гуси.

Албена Вулева пък заключи, че най-страшното е да срещнеш Николета посред бял ден без грим и дано на никого не му се отваря такъв „късмет”.

Вие как ще коментирате изблика на Албена Вулева?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар