Албена Вулева със смъртна заплаха към Воче! (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Албена Вулева отправи много остри заплахи към Камелия Воче

Албена Вулева си показа рогата във ВИП Брадър, видя Kliuki.net.

Водещата вече не може да понася някои от съквартирантите, особено Камелия Воче. Това се разбра и по време на номинациите. Тогава тя посочи Воче като жена, която има психически проблеми, а самата Воче също не й остана длъжна.

Албена Вулева

Албена Вулева с люти закани към Воче

Двете определено не си симпатизират. Но Албена Вулева премина границата на допустимото, коментират зрителите. Днес те ще се сблъскат с цялата злоба на Албена Вулева. Тя ръси заплахи, които могат меко казано да накарат всеки да настръхне от ужас.

Вулева отправя думи към Воче, които тя трудно би преглътнала, ако ги чуе как валят зад гърба й. Блондинката се кани да й предизвика инфаркт и дори да я убие по този начин, което едва ли ще се хареса на децата на Камелия Воче. После двете влизат в пряк конфликт, а певицата отново повдига темата за хигиената на Вулева.

Всички в Къщата са се настроили срещу майката Людмила и дъщеря й. Те ги унижават за това, че не се къпят и ходят с едни и същи дрехи. Албена не дава и дума да се каже, тя веднага скача с двойно повече обиди и се брани като на война. Беше ясно, че битието й във формата няма да е лесно, но сякаш едва сега започват истински неприятните моменти за Албена Вулева.

За тези заплахи, които тя си позволи към Воче обаче, може и да има далеч по-сериозни последствия. Феновете на шоуто са категорични, че такива изречения са не само недопустими, но и не трябва да бъдат в мислите на някого. Албена Вулева сякаш е дете и не съумява да прецени, че такива крайности са абсурдни, не просто нежелани.

От продукцията пък не цензурират изцепките й, а ги въртят в прайм тайма, понеже са толкова изпаднали за рейтинг, че се чудят каква интрига да завъртят.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Албена Вулева със смъртна заплаха към Воче! (ВИДЕО)”

  1. Liusi Vasileva

    окт. 24. 2014

    Вулера се защитава.Онази Воче няма право да коментира хигиената й.

    Reply to this comment

Добавете коментар