Албена Вулева свила гадже на Венета – ето как се мразят!

Гласувайте за статията

Албена Вулева е черна в очите на Венета Райкова, ето защо тя никога не пести критики за нея

Албена Вулева и Венета Райкова не се обичат особено…

Поповчанката дори ненавижда водещата с жлъчния език. Причината е, че навремето тя й отмъкнала гадже, което си харесала, научи Kliuki.net. Ето защо при всяка възможност Венета не пропуска да очерни Вулева и да изрази неприязън спрямо нея.

Албена Вулева

Албена Вулева свила гадже на Венета Райкова

Понеже доста хора я недолюбват, никой не подозираше, че Венета Райкова има лична причина за вендета в ефир. Сега е най-удобният момент, в който тя да се възползва от ситуацията. Албена Вулева и Венета са били приятелки, писа изданието Hotarena.net след признания на “жълтата” звезда пред списание Стори.

Но един мъж успял да ги скара завинаги. Венета Райкова вече му била хвърлила око, но напористата й конкурентка по изрусена глава го спечелила за себе си. От тогава насам Венета Райкова няма добро мнение за Вулева, а с близките им отношения било свършено.

Бившата телевизионерка от СКАТ пък никога не си е падала по извиненията, затова така и не поискала прошка от Венета Райкова. Сега тя се подвизава във ВИП Брадър и вече започва да дразни публиката с неадекватната си подкрепа за Евгени Минчев.

Само за него тя не е казала нито една лоша дума, напротив, все клюкари в неговата компания по адрес на останалите в Къщата. И когато всички настръхнаха срещу пиар експерта, Вулева се усети, че е била на грешен път, но вероятно вече е късно да получи подкрепа отвън.

В момента тя е сред номинираните за изгонване и нищо чудно да изхвърчи дори преди Евгени Минчев. Албена Вулева си траеше в началото и не се набиваше много на погледа на зрителите. Скоро след това обаче започна със злобните си коментари и възмущението си от този или онзи…

Това едва ли ще й бъде простено, особено когато останалите разберат репликите за себе си, които е изрекла Албена Вулева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар