Албена Вулева не се смята за кучка

Гласувайте за статията

Напористата водеща, която се беше скрила от медиите за известен период, сега отново трупа самочувствие. Самата Албена споделя, че медийното внимание работи в нейна полза. Тя прави пълни самопризнания пред “Уикенд за жената”. Скандалната блондинка, която изправяше на нокти много светски величия, жъне успехи с новото си предаване по ТВ7. Макар да е посмекчила тона, тя все още показва, че може да “хапе”, което е нейна запазена марка. Албена не си губи времето в комплименти и подмазване.

Водещата запазва своя сарказъм и иронизира самата себе си. Албена коментира действителността в родния шоубизнес и смята, че “Сигнално жълто” си е изпяло песента. Просто, защото пиперливите реплики не биха направили впечатление на никого, днес и политиците се отнасяли един с друг като каруцари. Албена не желае да коментира слуховете, че е била продавачка на зарзавати. Не, че било обидно…

Според блондинката, медиите са водещата страна в отношенията им с така наречените “звезди”. А тя като част от медиите, се смята за по-силната половина. И пак според нея, светските личности са по-заинтересувани да поддържат добра комуникация. Неоспорим факт! Въпреки демонстрациите на някои “величия”, че не се интересуват от публикациите по техен адрес. В момента, в който изчезнеш от медийното пространство, с кариерата ти е свършено, особено ако си поп фолк изпълнителка. Спират и участията, спират и високите хонорари, както и предложенията за различни рекламки и голи фотосесийки.
http://youtu.be/UVl9X_nLmpI

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Албена Вулева не се смята за кучка”

  1. Петя Ангелова

    апр. 14. 2011

    Тя си е кучка.

    Reply to this comment

Добавете коментар