Албена Вулева едва не падна на старта на ВИП Брадър (Видео)

Албена Вулева едва не падна на старта на ВИП Брадър (Видео)
5 (100%) 1 vote

Албена Вулева за малко да се осакати заради неудобните си обувки

Албена Вулева едва не се преби в желанието си да изглежда зашеметяващо на старта на ВИП Брадър

Албена Вулева едва не се преби а старта на ВИП Брадър. Скандалната водеща се пооля в мераците си да изглежда зашеметяващо на старта на шоуто и за малко да падне по стълбите при представянето си. За кеф на хилядите зрителите пред малките екрани, а също и на смелчаците, които се престрашиха да гледат наживо звездите при влизането им в Къщата. Въпреки поройния дъжд.

Албена Вулева

Албена Вулева

Албена Вулева се беше стъкнала с ултрависоки обувки, с платформа и убийствено токче. С които даде на израза „жертва на модата“ съвсем нов смисъл. Слизането й по стълбите на риалитито за малко не я превърна в жертва като е цяло чудо, че сигнално жълтата водеща не се претрепа и е счупи някой крайник. Заслугата за това е и на Ники Кънчев, който кавалерски се втурна да помага за репортерката след като видя, че горката едвам ходи заради кокилите си.

Не само токчетата обаче направиха Албена Вулева за смях на зрителите. Както знаете, от няколко седмици се говори, че водещата се е подложила на цял куп разкрасителни процедури и пластики, за да изглежда блестящо пред камерите на Образцовия дом на ВИП Брадър този сезон. Резултатът от корекциите се видя с просто око снощи.

Албена Вулева едва не се преби

Албена Вулева едва не се преби

Албена Вулева буквално е стряскаща. Около това мнение се обединиха онлайн потребителите, гледали първия епизод от поредния сезон на звездното риалити. Позалязлата репортерка, чиято мисия в живота беше да се заяжда именно с родните ВИП-ове, си е инжектирала ботокс в лицето и си е уголемявала джуките. В следствие на което е заприличала повече на пластмасова кукла, ама излязла от някой филм на ужасите, смеят се феновете.

Вижте и вие във видеото как точно изглежда Албена Вулева в момента и как едва не се преби заради токовете си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар