Албена Вулева държи хаос и вкъщи! (+Снимки на Людмила)

Гласувайте за статията

Албена Вулева не се старае никъде да бъде изрядна, тези навици не са й само във ВИП Брадър

Албена Вулева държи разхвърляно и вкъщи, видя Kliuki.net.

Водещата е над тези неща, тя не се вманиачава като Камелия Воче, Кали или Йорданка Христова. Точно с тях възникна конфликт в Къщата на тема домакинство и шетане, нещо, което не е типично за Вулева, нито си пада по него.

Албена Вулева

Албена Вулева е у дома, тук цари хаос

Ето защо тя грам не се трогва от забалежките и си гледа кефа, вдигнала крака на дивана, докато останалите изпадат в истерия. Това не са навици, които Албена Вулева показва за първи път във ВИП Брадър, тя просто си е такава. Около нея цари особен творчески хаос, че всяка по-прибрана дама би се хванала за главата. Не и Албена Вулева.

Всичко това не е причина тя да си губи времето с метлата или да почне да търка с парцала. На блондинката й харесва този начин на живот и няма сила, която може да го промени. Нито Воче, нито останалите в шоуто, имат право да й дават акъл или да я подмятат реплики.

В това са напълно убедени потребителите, които защитават Албена Вулева и дори настояват тя да победи в риалитито. Изглежда някои от участничките вътре не могат да се примирят, че нещата не се случват по техния начин. Те все размахват пръст, а Албена Вулева постоянно им е контра и им показва, че няма грам да се впечатли.

Заради непрестанните скандали, Камелия Воче беше на ръба да си тръгне, но тази вечер ще разберем, че всъщност остава във формата. За мнозина тези театри са прекалени и няма повод за чак такива крясъци. Вярно е, че Вулева и майка й Людмила Захажаева са основни дразнители, но те няма да се променят, а останалите само стават за смях, коментират в нета.

От снимките, които публикуваме, ще се убедите, че това, което кара Людмила да се усмихва е само природата, кучетата и една хубава цигара.

Вижте как стоя нещата в дома на Албена Вулева и как си прекарва навън Людмила!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар