Албена Михова вън от Денсинг Старс, озъби се на Алекс – бясна е!

Албена Михова вън от Денсинг Старс, озъби се на Алекс – бясна е!
5 (100%) 2 votes

Албена Михова е доста чепата, трудно приема загубата, тя напусна Денсинг Старс и побесня

 

Албена Михова побесня на тръгване от Денсинг Старс, видя Kliuki.net!

Още във видео визитката си, преди да танцува на сцената, тя избълва недоволство, че не я оценили подобаващо. Журито било проявило негативно отношения към нея и затова сринало представянето й в очите на зрителите.

Албена Михова избесня, когато разбра, че е вън от Денсинг Старс

Албена Михова избесня, когато разбра, че е вън от Денсинг Старс

Впоследствие Албена Михова обясни, че била настроена зле само към себе си и упреците й не били към екипа на Денсинг Старс, писа изданието lifestyle.bg. В крайна сметка тя не успя да се пребори за вниманието на феновете на формата и се наложи да го напусне.

Оспорваната битка доведе до спасяването на Нели и Наско, последва двубой между Албена Михова и Петьо и Ани и Дарин, което доведе до отпадането на актрисата. Когато тя чу резултатите, остана безмълвна и веднага й се стъжни.

Тя нямаше търпение да изслуша думите на водещата Алекс Сърчаджиева, за да вземе думата и да направи всички на две стотинки. Алекс обяви, че Албена Михова е следващата падаща звезда, която е вън от Денсинг Старс.

Тогава русокоската й се озъби, че тя тепърва ще изгрее на хозиронта и няма право да й говори по този начин. Сарказмът й не беше приет добре от публиката, но Албена сметна, че има повод да реагира по този начин на ситуацията.

Част от феновете на танцувалното риалити я искат обратно, защото я определят като душата на компанията.

Колеги на участничката споделят, че Албена винаги се държи така, когато губи. И в Като две капки вода се засегнала, когато не стигнала до върха. А сега беше особено груба в Денсинг Старс.

Явно чаровницата не е загърбила детското в себе си и затова се тръшка в ефир – изложи ли се Албена Михова?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар