Албена Михова плащала дълговете на Тома

Гласувайте за статията

албена михова и томаПознатата ни от “Пълна лудница” комедийна актриса плащала дълговете на 12 години по-младото си гадже Тома. Според слуховете, русокосата варненка давала всичко, което има, за да погасява вноските по кредите на рокаджията Тома, който стана победител в “Мюзик Айдъл”. Между двамата припламнала любовната искра по време на участието им във “Великолепната шесторка”.

Преди няколко дни комедийната актриса била забелязана пред столична банка, за да погасява дълговете на Тома. За интересната двойка се носят много клюки обрисуващи рокаджията като лентяй, който бил над нещата в чисто материалните им измерения. Албена плащала всички разходи и поемала освен издръжката по отглеждането на своето дете и тази на по-младото си гадже. Дългокосият музикант карал шофьорски курс платен от известната му приятелка, а в социалната мрежа Фейсбук Албена се похвалила, че му е купила кола. На какво ли не са готови хората от любов, особено ако имат по-голяма възрастова разлика с половинката си и то не в тяхна полза. Според слуховете, които се носят в артистичните среди Тома се изживявал като гений, а варненката откликвала на всяка негова прищявка.

Двойката обаче изглежда щастлива и явно материалните проблеми не й се отразяват негативно. Тома бил в чудесни отношения с детето на Албена от предишната й връзка. Говори се, че двойката имала сериозни планове за бъдещето си заедно и може би много скоро ще ни зарадват с хубава вест.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Trackbacks/Pingbacks

  1. Албена Михова вън от Денсинг Старс, озъби се на Алекс – бясна е! | alternativno.net - 11.04.2014

    […] Албена Михова обясни, че била настроена зле само към себе си и […]

Добавете коментар