Албена Денкова заряза Максим Стависки

Фигуристката се разделя със съпруга си

Шампионите по фигурно пързаляне Албена Денкова и Максим Стависки се развеждат. Двойката слага край на брака си само след няколко години заедно. Причината за неочакваната раздяла се оказва майката на фигуриста. Която е в основата на разрива помежду им.

Албена и Максим се развеждат
Албена и Максим се развеждат

Старата руския не харесвала Албена и от години тормозела Максим да се разведе с нея. Рашел Стависка първоначално настоявала двамата да се преместят в Москва при нея, а след инцидента с катастрофата в България двамата предпочели да заминат, за да избегнат медийния шум около тях, след като фигуриста блъсна с джипа си младо момиче.

Денкова преживяла преместването изключително тежко, тъй като била принудена да се раздели със сестра си Ина, пише Lifestyle.bg, цитирайки „Уикенд“. От друга страна майката на Максим, не спирала да се меси в отглеждането на детето им – Даниел. Възрастната жена настоявала, че детето трябва да живее в Русия. От своя страна Албена искала да прекарва повече време в България със семейството и близките си.

В крайна сметка между свекърва и снаха се разразила война, а Албена вече почти не издържала на натиска. Максим от своя страна не взимал страна в конфликта, което в крайна сметка довело почти до развод.

1 коментар
  1. Youliana El Daye казва

    Жалко! Още едно разбито семейство! Още едно раздвоено дете!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.