Албена Денкова крие бебето си

Гласувайте за статията

Албена Денкова е суеверна до такава степен, че не извежда малкия Даниел на разходка. Тя и половинката й Максим Стависки, който беше станал участник в трагичен инцидент, са единодушни по този въпрос и пазят бебето си от уроки и лоши очи. Те си позволяват единствено да го извеждат на терасата, за да се климатизира и да привикне с ярката слънчева светлина. Рядко, обаче, си позволяват разходки с бебешката количка навън.

Шампионите по фигурно пързаляне се доверяват на детегледачка, както и на баба Силвия за грижите на малкото си детенце. Албена използва непрекъснато лаптопа си, но се старае да отделя време и за малкия Даниел. Още по време на бременността си, световната шампионка криеше корема си от суеверие, а сега е направо вманиачена на тази тема.

Лекарите препоръчват ежедневните разходки, когато температурите са над нула градуса и няма дъжд и силен вятър, за да се закаляват малките деца, но Албена има своя теория за нещата и се доверява само на личната си преценка. Малкият Даниел е обичано и обгрижвано дете, над което бдят младите родители, едната баба и професионална детегледачка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Албена Денкова крие бебето си”

  1. Bobby

    мар. 10. 2017

    Woot, I will cetlainry put this to good use!

    Reply to this comment

Trackbacks/Pingbacks

  1. Албена Денкова заряза Максим Стависки | alternativno.net - 31.08.2013

    […] по фигурно пързаляне Албена Денкова и Максим Стависки се развеждат. Двойката слага край на […]

Добавете коментар