Актуалните кифли, които ще ви откачат ченето от смях (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Да ги наричат кифли, за тях е гордост, а пък с какво самочувствие позират в мрежата…

Това са актуалните кифли в момента, които със сигурност дълго ще помните…

кифли

Актуалните кифли, които разсмиват Фейсбук

И ще се смееете, много ще се смееете. Kliuki.net публикува последни снимки на момичетата, които са от извънземен произход. Е, може и от тук да са, но все още не е доказано.

За тях е гордост да се накипрят по този начин, да навирят прелести и да ги облещят в мрежата. Фейсбук е идеалната трибуна за тази цел.

кифли

С какво ли пръскат въздуха, че така влияят на тези кифли…

Горките деца – няма ли кой да им каже, че се излагат?! Такива въпроси се въртят из коментарите на по-разумните и зрели хора. Уви, явно никой не може да вземе мерки срещу тази повсеместна мода на нацупените кифли.

А тези същества със сигурност биха могли да изглеждат добре, но вероятно никога няма да узнаем какъв е натуралният им вид. В стремежа си да са интересни, тези девойки са изпаднали в такива крайности, че би трябвало да се срамуват от поведението си.

Обаче трябва да признаем, че сред кифлите има и дами на възраст… Тяхната страст по тези селфита как да си обясним, не знаем. Ако им липсват ласки, не е този начинът да си ги набавят.

Вместо това, те се превръщат в карикатури. Потребителите ги подиграват навсякъде и си подмятат лицата им, все едно са прокажени. Тук не става дума просто за някаква си ирония, а за дъжд от коментари, които са повече от унизителни. Има цели групи и страници, посветени на съвременните кифли.

Да те нарекат по подобен начин определено е не само грубо, но и признак, че си без грам мозък в главата. Затова е изумително, че има такива, които се радват и демонстрират самочувствие.

Може би тези, които твърдят, че ХААРП промива мозъците на всички ни, ще се окажат прави.

С какво ли пръскат въздуха, че тези кифли да са откачили тотално…

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Актуалните кифли, които ще ви откачат ченето от смях (СНИМКИ)”

  1. MM

    юни 25. 2014

    PRAVQT KIFLENSKI MUCUNI ZASHTOTO TAKA GI HARESVAT MAJETE.PREDLAGANETO E SPORED TARSENETO.

    Reply to this comment

Добавете коментар