Става напечено! Виж как Аксиния се „радва“ на Багата (СНИМКИ+ВИДЕО)

Става напечено! Виж как Аксиния се „радва“ на Багата (СНИМКИ+ВИДЕО)
5 (100%) 1 vote

Благой преживя нещо ужасно след като беше нападнат, но сега около него става все по-жежко

 

Ако внимателно следите „ВИП Брадър” няма как да останете в неведение за това, че съвсем очевидно Златка още си пада по бившето си гадже Багата. Самата тя с половин уста си призна, че все така й трепва като го види. Той обаче от своя страна не дава вид, че се трогва от старата си приятелка, а както е известно е сгоден за друга.

Оказва се, че Благой ще бъде зает в реалитито да отбива атаките на още една мадама. Аксиния все по-здраво напира за близост с него и прави всичко що е по женските й сили да го впечатли. Всеки ден тя упорито тренира във фитнеса, където е и боецът. Всеки ден тя сяда на масата, където е пак…той.

"Я, да си взема от твоята чинийка..."

„Я, да си взема от твоята чинийка…“

Не спазва дистанция, а напротив – все повече навлиза в пространството му, а днес дори посегна към чинийката му…Не, никак не е невинна тази игра, кой, каквото ще да казва.

Певицата здраво е лапнала по спортиста и прилага типични за пола си тактики, които би трябвало да уцелят в сърцето (или по-вероятно на по-специално място) Багата. Сутрин например тя се появява в доста секси вид и нарочно забравя да си сложи сутиена. Явно, че от адреналина, докато бяга на пътечката и от присъствието на якия мъжага нейните зърна се втвърдяват и често прозират през блузката.

Аксиния: "Стой, да ме надъхваш!"

Аксиния: „Стой, да ме надъхваш!“

Аксиния не случайно помоли точно Багата да й бъде нещо като инструктор и да я амбицира, а мъките й да се поти до последен дъх на уреда, са шумно огласяни от нейните пъшкания…

Багата трудно издържа на прелестната гледка с деколтето на Аксиния

Багата трудно издържа на прелестната гледка с деколтето на Аксиния

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Става напечено! Виж как Аксиния се „радва“ на Багата (СНИМКИ+ВИДЕО)”

  1. Georgi Stoqnov

    сеп. 23. 2012

    abe tiq dvamkata imat dosta tarkaniq mai mai 6te ima ne6to skoro eto kadri koito ne se izla4vat po tv to http://tinyurl.com/http-www-night-com.

    Reply to this comment

Добавете коментар