Ахинора от „Големите надежди“ стана новата Крисия Тодорова

Ахинора от „Големите надежди“ стана новата Крисия Тодорова
3.75 (75%) 4 votes

Ахинора от „Големите надежди“ става конкуренция на Крисия Тодорова

Нова Крисия Тодорова е на път да разтопи телевизионния ефир. Продуцентът Маги Халваджиян официално повдигна завесата на двете си нови предавания, които стартира този месец и поднесе наистина голяма изненада на публиката.

Предаването на Маги „Големите надежди“ стартира през март, а в шоуто малките таланти ще покажат уменията си да пеят и танцуват. А една очарователна малка госпожица ще влезе в ролята на водеща.

Маги Халваджиян показа новата Крисия Тодорова

Маги Халваджиян показа новата Крисия Тодорова сн. Булфото

Очарователната Ахинора вече трогна екипа на Маги, а публиката няма търпение да я види на екран. На чаровната водеща ще партнира Драгомир Симеонов, който й ще помага в задачата да представя участниците.

Малката Ахинора става водеща на "Големите надежди"

Малката Ахинора става водеща на „Големите надежди“

Момиченцето вече е грабнало сърцата на всички от екипа на „Големите надежди“. Мнозина предсказват, че Ахинора ще се превърна в абсолютна звезда и вероятно ще е най-голямата конкурентка на Крисия Тодорова.

Чаровницата ще си партнира с Драгомир Симеонов

Чаровницата ще си партнира с Драгомир Симеонов

Състезанието „Големите надежди“ тръгва от 12 март, а в него деца от цяла България ще показват таланта си. Екипът на Маги разкри, че наградата за победителя няма да бъде единствено парична награда, но и право на обучение в музикалната академия на Сър Пол Макартни в Ливърпул.ahinora 3 ahinora 4

Победителят или победителката също така ще има право да участва в седмия международен фестивал на изкуствата „Orpheus in Italy“. От продукцията издават, че битката наистина ще бъде изключително оспорвана, тъй като малките звезди в шоуто са наистина великолепни таланти.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар