Афера! Спипаха Галена с друг?! (ВИЖ КОМПРОМАТ)

Гласувайте за статията

Галена нежно е поставила ръцете си в тези на мъж, който съвсем не изглежда да е Галин

 

Дали сега истината ще излезе наяве и всъщност бракът между Галена и Галин ще се окаже пред разпад?!

Kliuki.net попадна на компромат, който уличава атрактивната пайнерка в размяна на нежности с красавец, който съвсем не изглежда да е половинката й.

Направо ще я изяде с поглед, а Галена се усмихва уж срамежливо

Направо ще я изяде с поглед, а Галена се усмихва уж срамежливо

Съмнителната история се е разразила пред очите на доста любопитни погледи, но певицата ни най-малко не се притеснила, че са я спипали в крачка. „Няма място за учудване, тя редовно флиртува с доста мъже в дискотеките!”, довериха лично убедили се с очите си.

Все пак тук нещата сякаш са по-различни. Двамата се гледат като котараци през пролетта, а особено той е като заслепен от красотата на звездата. Галена пък е пуснала чара си в действие и е положила ръцете си в неговите – досущ като любовна двойка! Подробностите само те си знаят, но въпреки слуховете и вълнуващият момент, не ни се иска да вярваме, че нещата са стигнали чак до там… По-скоро го отдаваме на склонността на Галена да опиянява околните и особено представителите на силния пол.

Може би нещата не са точно такива, каквито изглеждат, нали?! Или не е това, което си мислите! Е, рано или късно със сигурност ще се разбере.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Афера! Спипаха Галена с друг?! (ВИЖ КОМПРОМАТ)”

  1. MIMS

    ян. 23. 2013

    abe tova e daniel be ,toi im pishe muzikata na povecheto pevici ,kakav skandal ,kvi 5 leva..basi i glupostite deto pishtete ..ko kakvoto sanuva i go publikuva–

    Reply to this comment

Добавете коментар