Адриана Тюркмен – лошото копие на Фатик!

Адриана Тюркмен – лошото копие на Фатик!
5 (100%) 1 vote

Адриана Тюркмен-дъщеря е малко злобно момиченце, което постоянно се фука със славата на баща си

Адриана Тюркмен

Адриана Тюркмен била злобно момиченце

Адриана Тюркмен – по-малката дъщеря на митичния Фатик, е неговото лошо копие, коментират близки от семейното обкръжение. Девойката нямала буйния гняв на голямата си сестра – Александра Тюркмен, но била хитра и коварна като баща си.

Неотдавна около дъщерите на Фатик гръмна скандал, свързан с детето на Глория – Симона Загорова. Според слуховете щерката на Глория често се заяждала с Адриана Тюркмен, като дори се стигало до шамари. Когато по-голямата сестра Александра Тюркмен се връщала от чужбина, побеснявала заради „насилието” над сестра си. Алекс на няколко пъти е млатила Симона, за да отмъсти за малката си сестра.

Адриана Тюркмен

Адриана Тюркмен със сестра си, мама и татко

Адриана постоянно се оплаквала на кака си заради лошото отношение.

Според близки до Симона Загорова обаче малката Адриана Тюркмен си измисляла всичко, за да настройва сестра си срещу нея. Ади завиждала на фолкаджийската щерка и решила подмолно да я съсипе.

Заради мръсните интриги на Адриана Тюркмен едва не станало меле в един от клубовете, където се събират децата на мутрите.

„Адриана Тюркмен-дъщеря е малко злобно момиченце, което постоянно се фука със славата на баща си. Тя обаче не осъзнава, че Филип Найденов-Фатик бе погребан именно заради начина, по който градеше славата си”, коментират поведението на Адриана Тюркмен.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар