А уж е на диета! Виж как Емануела се ошишка

Гласувайте за статията

Фолк певицата фатално се закръгли

Фолк певицата Емануела показа забележително наедряла фигура навръх Великден. Изпълнителката, която откакто е в „Къртицата“ упорито твърди, че не трябва да променя  визията си по никакъв начин, бе щракната с видимо закръглено коремче по време на участие.

Емануела се ошишка

Емануела се ошишка

Фолк звездата се бе издокарала с тясна рокля, която така и не успя да скрие наедрялата й талия. И породи въпроса дали просто е преяла на празничната софра или е бременна.

Самата изпълнителка изглеждаше направо сияеща от радост, че е извън Базата. И нямаше търпение да се появи на сцената, жадна за вниманието на феновете си, пишат от hotarena.net.

Изпълнителката обаче предизвика доста въпроси като се появи видимо закръглена пред публиката си.  Само преди няколко седмици тя категорично заяви, че не може да променя по никакъв начин външния си вид. По думите на Емануела дори един сантиметър от косата й не трябва да липсва.  Същото, но с двойна сила важало и за теглото на певицата.  Затова спазвала строга диета в  „Къртицата“.

А уж пазеше диета

А уж пазеше диета

Както изглежда обаче фолк певицата е решила по празниците да му отпусне края. И не се притеснява, че е наддала килограми.

„Преяла е!“, пишат фенове на Емануела. И  отбелязват, че изпълнителката се е охранила прилично. И до такава степен се е отпуснала по празниците, че вече дори е пуснала коремче.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар