А тях познахте ли ги? Вижте и другите красавици в „Спасители на плажа“

А тях познахте ли ги? Вижте и другите красавици в „Спасители на плажа“
1 (20%) 1 vote

Ето как изглеждат Джина Лийн Нолин, Ерика Елениак, Ясмин Блийт и Александра Пол днес

Те се превърнаха в идоли за цяло едно поколение. Красавиците от сериала „Спасители на плажа“ неслучайно бяха обявени за най-красивите жени в света през 90-те години. Честта да носят червения бански бе само за избрани. А парите и славата, които ги споходиха след участието им сериала бяха неизчерпаеми за тях.

Ерика Елениак от "Спасители на плажа" доста се е променила

Ерика Елениак от „Спасители на плажа“ доста се е променила

Както вчера Kliuki.net ви показа как най-известните звезди от сериала са се променили през годините. А днес ви предлагаме да видите какво е станало и с останалите красавици.

Ясмин Блийт понесе доста удари през годините

Ясмин Блийт понесе доста удари през годините

Една от най-красивите и харесвани звезди в лентата бе Ясмин Блийт. Красавицата, която изигра ролята на Каролайн Холдън в сериала днес е на 44 години. Въпреки огромния успех и славата, които има Ясмин понася тежки удари от съдбата. Едва на 20 години губи майка си, която умира от рак, а на 32 признава, че има проблеми с наркотиците. Снимките на упоената Ясмин потресоха Америка. След успешна терапия тя все пак се завръща в телевизията и участва в различни сериали и филми. А също и в редица обществени инициативи.

Джина Лий Нолин също остаря

Джина Лий Нолин също остаря

Колежката й Джина Лийн Нолин изпълни доста противоречива роля в сериала, но за сметка на това бе смятана за една от най-забавните актриси. Звездата и днес се изявява на малкия екран с роля в „Comedy Central Roast“. А също така от време на време стряска фотографите с пластичните си корекции по лицето.

И Александра Пол се е променила

И Александра Пол се е променила

Безспорно една от най-големите звезди в сериала е актрисата Александра Пол. 49 годишната красавица цели 5 години се изявя в „Спасители на плажа“ преди да го напусне през 1997 година. Заклета еко активистка Александра съчетава филмовите си изяви с активното си сътрудничество с PETA за защита на животните.

Една от първите звезди в сериала Ерика Елениак днес е много по-различна. Въпреки че именно спасителите я направиха звезда Ерика се оттегли от сериала след 3 сезона участие. Продуцентите я забелязват след първата й фотосесия в мъжката библия „Плейбой“ през 1989 година. Три години по-късно русата красавица окачва червения бански на стената, за да се посвети на голямото кино.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар