Aнтония Петрова към фенове: Твърде ТЪПИ сте, за да разберете!

Гласувайте за статията

Мис Крокодил се гаври с хората

 

Антония Петрова, по-известна като Мис Крокодил, съвсем се самозабрави. Дамата така си е вирнала носа, че й изхвърча от ума пред кого говори и коментира надменно.

В прав текст на своите фенове във „Фейсбук” тя заяви: „Твърди тъпи сте, за да разберете!”

Ето какви ги реди в профила си Антония Петрова

Ето какви ги реди в профила си Антония Петрова

Касае се за последната й научна публикация, с която тя не спира да се хвали от няколко дни.

След шумната разгласа, която й осигуриха медиите, тя доволно се перчи в профила си и реди слова, които никак не приличат да се правят пред почитатели, каквато е и целта на страницата й.

Възмутени от поведението й вече пропищяха в мрежата и негодуват от липсата на всякакво уважение и отношение, което демонстрира миската. „Не че й се случва за първи път…“, категорични са повечето.

Мис Крокодил съвсем озверя, негодуват в мрежата

Мис Крокодил съвсем озверя, негодуват в мрежата

Според тях обаче тук вече тя премина жестоко границата на своите изцепки. „Нима така ще се издигне в очите на останалите?!“, питат се мнозина.

Острият език на Петрова със сигурност няма да й осигури това, към което тя се цели отдавна – обожание и симпатия в околните. „Просто за пореден път си ковна пирона в ковчега“, зевзечат в интернет потресени от позите й потребители.

Определено това не е начина и с плюене по малобройните си последователи в социалната платформа, ще постигне обратният ефект, убедени са обидени от постъпката й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар