март 28, 2024

Топ 5 вида кетъринг според събитията

https://kliuki.net/kliuki/top-5-vida-ketaring-spored-sabitiyata/146361 Kliuki.net
Топ 5 вида кетъринг според събитията

Кетъринг услугите са едни от най- разпространените услуги в наши дни. Всяка фирма за кетъринг се старае да предлага най-добрите услуги, независимо от количеството, бюджета или изискванията на клиента.

Услугите са най- разнообразни и постоянно се обогатяват. За различните случаи се създават специални менюта и концепции, съобразени с предпочитанията и изискванията на клиента. За да добиете представа, ето малка част от предложенията. 1. Солени кетъринг хапки  catering_kliukinet- студени и топли месни хапки, както и вегетариански хапки и основни ястия. Съчетание от традиционна и чуждестранна кухня, както и нетрадиционни и стандартни комбинации в едно меню.

2. Сладки кетъринг хапки

- съобразени с всеки вкус наред с традиционните сладки изкушения като шоколада, плодовете, сметаната и много други.

3. Предложения според сезона

- предлагат се сезонни менюта, приготвени предимно от продукти, характерни за дадения сезон и поднесени по уникален и нестандартен начин.

4. Кетъринг за специални случаи

- Ако ви предстои специално събитие, се изготвя специално за случая меню, съобразено с вашите изисквания и с темата на събитието.

5. Бизнес кетъринг

- за успешно представяне на бизнес среща. Бизнес кетърингът включва избор на място; работни закуска, обяд или вечеря; кафе- пауза; коктейл; корпоративно парти. Когато се организира едно събитие е много важно какво впечатление ще направи на гостите. Първото нещо, на което те обръщат внимание е декорацията и тяхното посрещане. Обстановката винаги е важна- освен, че красива, тя трябва да е уютна, така, че гостите да се чувстват комфортно. Гостите винаги трябва да получават внимание и обслужване, което заслужават, за да се чувстват специални. Голяма роля играе декорацията. Кетъринг фирмата отделя много време и усилия, за да твори освен в храната и в дизайна и декарацията на мястото на събитието. В зависимост от повода, декорациите също са различни и трябва да отговарят на случая- било то сватба, семейно тържество, работна среща, градинско парти, барбекю, коктейл, край басейна, сред природата или на закрито, рожден ден много други.