8 години след „Твоят мой живот“: Какво се случи с Джансу и Хазал? (Вижте Алина Боз и Лейля Танлар днес)

Гласувайте за статията

Джансу и Хазал от „Твоят мой живот“ неузнаваеми

Те станаха звезди, още преди да се почувстват пораснали. Но днес екранните Джансу и Хазал от „Твоят мой живот“ се радват на успешни кариери и още по-успешен личен живот. Двете млади актриси Лейля Танлар и Алина Боз трябваше от рано да се справят с мрачната страна на славата. Дали обаче успяха да се справят с нея, или се превърнаха в жертви на собствената си популярност ще разберем сега.

Алина Боз – Българката, която се превърна в любимка на Турция

Алина Боз е родена в България, но израства в Турция, където днес я приемат като една от най-успешните млади звезди в киното. Чаровната актриса се радва на огромна популярност и успехи. Личният й живот е внимателно следен от папараците, които я свързват с почти всичките й колеги. Младата актриса обаче признава, че вниманието и клюките я изнервяг и това е една от причините внимателно да подбира ролите си. Затова и неотдавна прекрати участието си в сериала „Шивачки“. В лентата Алина си партнираше със звездата Чаатай Улусой, но дори присъствието на чаровника не отказа актрисата от желанието й да напусне поредицата. Официалната причина е ниският хонорар и лошите условия на работа. Според приближени на звездата обаче, гаджето й не било във възторг от постоянните клюки по адрес на приятелката му и връзката й с Чаатай Улусой, поради което и настоял да прекрати работата си с него. Нещо, за което Алина не се колебала дълго, особено след като й предложили нова и по-интересна роля, с отлично заплащане, при това.

 

Джансу и Хазал от "Твоят мой живот" пораснаха сн. Инстаграм

Джансу и Хазал от „Твоят мой живот“ пораснаха сн. Инстаграм

Лейля Танлар – „доброто – лошо“ момиче на турското кино

Лейля Танлар изигра брилянтно ролята на Джансу – скромната и разумна дъщеря на семейство Гюрпънар, но в живота актрисата е истинска бунтарка. След края на снимките тя си направи поредицата от пластични корекции по лицето и тялото, изигра няколко не толкова успешни роли и се обърна към модния бизнес. Към днешна дата звездата се развлича с Бурак Елмас, президент на „Галатасарай“. И очевидно нещата са сериозни, тъй като Лейля не спира да афишира връзката им пред всички.

Източник: onedio.com

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар