500 лева за билет за Слави Трифонов?! Виж как взе хората за луди

500 лева за билет за Слави Трифонов?! Виж как взе хората за луди
5 (100%) 1 vote

Слави Трифонов се е взел много насериозно, щом очаква някой да плати такава сума за концерта му

Слави Трифонов дали си вярва, че има луди, които да платят 500 лева за билет за концерта му?!

Слави Трифонов

Слави Трифонов ще прави концерт и отсега се чуди как да напълни залата

Kliuki.net видя, че в мрежата върви истерия около проявата му на 25 април. Шоуменът ще има грандиознен спектакъл в столицата и отсега се чуди как да пуска клакьори, които да подгреят напрежението около него.

Но грандиозен или не, Слави Трифонов няма с какво толкова да изненада околните, категорични са потребителите.

Както писа сайтът HotArena.net, вече вървят обяви на черно и мизата е достигнала половин бон. Твърди се, че билетите са разпродадени, затова някои ги пуснали на свръх високи цени.

А от екипа на Дългия взеха да се издават, че цялата работа е спекулация. Трифонов не успявал да си покрие средствата около организацията на концерта, нито пък да си плати наема и тока на помещението.

Ето защо се създавала тази изкуствена нагласа, че някой умира да го види на живо. Отдавна Слави Трифонов няма такъв рейтинг, на какъвто се радваше преди. Сега вече може само да мечтае за него.

Той обаче бил повече от надъхан на 25 април да вдигне малко акциите си, че да си върне интереса, както и да подсигури служителите си занапред. Те самите започнаха да се оплакват, че той е не само изнервен, но и бави заплатите им.

Така че ходът е абсолютен рекламен трик, на който трябва да се ловят разни рибки, кискат се във виртуала. Слави Трифонов води сериозни битки през последните години, за да се задържи на екран и да е атрактивен за публиката.

Но тя го отсвирва постепенно, каквото и да прави, независимо от конкурсите и комиците в предаването.

Или е омръзнал, или е прекалил с арогантността си – за причините може да се спори, но и двете са популярни като версии в нета.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар