„50 нюанса сиво“ вбеси феновете с кофти кастинг

„50 нюанса сиво“ вбеси феновете с кофти кастинг
3 (60%) 2 votes

Дакота Джонсън настрои почитателите срещу себе си още преди филмът „50 нюанса сиво“ да е излязъл по екраните

„50 нюанса сиво“ е сред най-чаканите екранизации по роман. Феновете нямат търпение да видят пренесена на екрана любовната история между богаташа доминант Крисчън Грей и невинната студентка Анастейжа Стийл. Изборът на актьорите за главните роли обаче изобщо не се понрави на читателите на „50 нюанса сиво“.
И по-конкретно, актрисата, която трябва да влезе в кожата на Анастейжа. Дакота Джонсън успя да настрои почитателите срещу себе си още по време на снимките на филма „50 нюанса сиво“. Коментарите на онлайн потребителите са, че госпожицата изобщо не се препокрива с образа на невинната, но изключително привлекателна Анастейжа.

дакота Джонсън не е подходяща за ролята на Анастейжа Стийл от "50 нюанса сиво

дакота Джонсън не е подходяща за ролята на Анастейжа Стийл от „50 нюанса сиво

„Ами че тя изобщо не е красива, само вижте какви торби под очите има“, „Тази въобще не изглежда като сладка 20-годишна студентка. По-скоро като отчаяна домакиня, прехвърлила 30-те“, са само част от неласкавите отзиви за актрисата. За капак запознатите в детайли с „50 нюанса сиво“ недоволстват и от факта, че при Дакота липсват и типичните за Анастейжа къдрици.

dakota1Недоволството им е толкова явно, че в онлайн пространството дори се появиха призиви премиерата на „50 нюанса сиво“ да бъде бойкотирана. Припомняме ви, че освен за ролята на Анастейжа, феновете не бяха доволни и от избора на Джейми Дорнан за Крисчън Грей. А вие как смятате? Подходяща ли е Дакота Джонсън да изиграе Анастейжа Стийл от „50 нюанса сиво“ или не?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар