5 родни звезди, които отчайващо затлъстяха (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Многото килограми не са просто проблем за някои, а за известните са повече от притеснителни

 

Родните знаменитости, които се борят с килограмите, винаги са на топа на устата на техните фенове или критици. Затлъстяването е сериозен проблем, пред който са се изправили много българи, а при звездите това понякога се оказва повече от фатално за тяхната кариера.

Люси се бори упорито с килограмите си

Люси се бори упорито с килограмите си

Също като обикновените хора те се депресират от визията си, но заради възможностите си започват борба и обикновено прилагат доста драстични методи. Както е видно обаче, при някои и те дори не дават резултат, писа HotArena.

Вижте кои 5 известни личности не могат да се справят с формите си, но все така продължават усърдно да опитват.

Люси Иларионов

Бившият певец и настоящ продуцент в момента е в центъра на вниманието. Изявата му в „Денсинг Старс” се превърна в нещо като кауза и Люси е решен да докаже, че ще успее. 170-килограмовият мъж вече впечатли с уменията си на сцената, а паралелно се това се подложи на диета. Съчетана с физическите усилия тя му донесе голяма радост – минус 30 килограма отчете кантарът. Браво, всички го подкрепят и вярват, че ще си върне предишната фигура.

Марта Вачкова

Слаба даже вече не си я спомняме… От край време актрисата посещава дебелариуми и специалисти по отслабване. Ефектът е краткосрочен, а после Марта отново качва. Може би тук и възрастта си казва думата.

Марта Вачкова е усмихната, въпреки проблема си

Марта Вачкова е усмихната, въпреки проблема си

Тони Стораро

Особено напоследък той е неузнаваем! Фолк певецът доста се окръгли, но призна, че причината е не само в това, че обича да си похапва. Тони Стораро има дископатия, която не му позволява да тренира.

Ивана

И при нея го има йо-йо-то. Знаете, тъкмо сте доволни, че сте се стопили, а после пак ви връхлита онази гледка в огледалото… Ивана се мъчи отдавна да се покаже пак като фина мадама, но все не й се получава или е за много кратко. В желанието си да е слаба, изпълнителката дори си беше докарала алергия.

Моисей – дуетната половинка на Ангел

Истината лъсна в „Денсинг Старс”, когато Моисей се появи да подкрепи Ангел. Тогава всички се хванаха за главата. Моисей е качил поне 15 килограма за нула време, но защо се е стигнало до това положение, все още не се знае.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар