46-годишната Кейт Бекинсейл показа УАУ-тяло по бански (Вижте колко е секси – Снимки)

Гласувайте за статията

Кейт Бекинсейл изглежда зашеметяващо, въпреки, че гони 50

46-годишната известна английска актриса Кейт Бекинсейл се показа по бикини в популярния курорт Лос Кабос в Мексико. Актрисата поддържа зашеметяваща форма и отлично самочувствие.

Кейт бекинсейл по бански

Снимки: HEM/Backgrid

Тази поява се случи точно един ден след като Кейт отговори рязко на един от интернет троловете в своя Instagram, който бе написал, че актрисата е навлязла в кризата на средната възраст, информира „Дейли Мейл“. Той е направил подобен извод поради факта, че актрисата е започнала да носи все по-изрязани бански костюми и да се среща с млади момчета. Според мнението на потребителя в мрежата по този начин звездата отрича собственото си остаряване.

Свежите снимки, обаче, показват, че Кейт Бекинсейл има пълно право да ходи с банските, които харесва. Звездата има невероятно стройна и стегната фигура, на която ще завидят и момичетата на 20-годишна възраст.

Актрисата предпочита свободна прическа, носи слънчеви очила и използва минимум грим. В същото време Кейт изобщо не се притеснява от коментиращите интернет потребители, които смятат, че тя не се облича според възрастта си, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар