На 40 години: Парис Хилтърн бременна с първото си дете (Милионерската наследница заченала ин витро)

На 40 години: Парис Хилтърн бременна с първото си дете (Милионерската наследница заченала ин витро)
2 (40%) 1 vote

Парис Хилтън най-накрая заряза купоните

Край на порно клипчетата и безкрайния купон. Парис Хилтън е бременна и заедно с годеника си Картър Реум двамата очакват първото си дете, съобщи „Page Six”.

Двойката изрази готовност да създадат семейство и през януари 40-годишната Хилтън обяви, че се е подложила на ин-витро процедура.

„Той е мъжът мечта за мен! Картър е 100 процента правилният човек”, заяви тогава хотелиерската наследница пред подкаста „Trend Reporter”.

парис хилтън бременна

Снимка: Инстаграм

„През цялото време говорим за сватба и планираме имената на децата ни”, каза тя.

Хилтън и 40-годишният предприемач се сгодиха през февруари, след като бяха заедно в продължение на една година.

Картър Реум направи предложението за брак на частен остров с диамантен пръстен с изумруди, проектиран от Jean Dousset, припомня БГНЕС.

„Вълнувам се, че отворихме следващата глава и че имам партньор, който толкова ме подкрепя“, каза тогава Хилтън пред „Вог”. „Връзката ни е равноправна. Правим се взаимно по-добри хора. Абсолютно си заслужаваше чакането!“, призна Парис.

До момента няма официално потвърждение на информацията нито от страна на Хилтън, нито от Картър. Въпреки това снимки, споделени в социалните мрежи, издават сладката тайната на хотелската наследничка, която, според запознати, е заченала ин витро.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар