4 тайни от живота на Емил Каменов

Гласувайте за статията

Емил Каменов не е онова животно, което всички виждат в ефир

Емил Каменов има своите тайни и той не е онова животно, което играе в ефир.

Kliuki.net забеляза нагласите сред зрителите и те определят участника от Монтана като един от фаворитите в Биг Брадър Олл Старс. Несъмнено той е атрактивен, макар и по особено просташки начин, за което често търпи критики навън.

Емил Каменов

Емил Каменов има своите тайни, които упорито крие

Но Емил Каменов не е само тази фасада, която показа в Къртицата и сега във формата по Нова телевизия. От тогава насам обаче славата му расте, а хонорарите набъбват стремително нагоре.

Емил Каменов ще може да сбъдне мечтите си, които представете си, включват дори едно задружно и спокойно семейство.

Любовта на първо място

Емил Каменов държи на истинските чувства. Той предпочита партньорката му да е вярна, да го гледа в очите и да го слуша, защото той винаги ще я носи на ръце. Вече се шушука, че охранителят си има половинка във Варна, но не желае да я представя публично, тъй като иска да запознае родителите си с нея. Дори се канил да се жени. А солидните суми, които ще вземе, ще му стигнат за сладък меден месец.

Не понася меркантилните създания

Той може да е устремен към богатството, ала не си пада по кифлите, които използват силния пол за пари. Не че някой си го признава, но мнозина знаят, че дамите кръжат край тях именно по тази причина. Не и Каменов – той не е готов да си вземе красавица, която ще лежи и ще чака той да я издържа.

Нежна душа

Да, в това здраво тяло, се крие една ранима душа. Емил Каменов често плаче, понякога на филми, понякога заради обидни думи от страна на хората, които не го разбират. Той преживява дълбоко всичко, а агресията му е само една защитна реакция, категорични са близките му. Неслучайно този път е деактивирал профила си във Фейсбук, за да не му се ровят в личното пространство и да говорят за него като човека-скала.

Участвал е във филми за пълнолетни

Емил Каменов разкри наскоро тази клюка, но нямаше да го стори, ако не се налагаше, тъй като беше изловен. Направил го е за пари, не чувства срам от постъпката си и дори се хвали сред приятелите си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар