4 безумни тоалета на Кремена Халваджиян (СНИМКИ)

4 безумни тоалета на Кремена Халваджиян (СНИМКИ)
5 (100%) 2 votes

Кремена Халваджиян явно е забравила, че вече е далеч от тийнеджърските години

Кремена Халваджиян винаги се е имала за бунтарка, което се опитва да й личи дори в облеклото.

Kliuki.net ще ви покаже обаче, че това обикновено й изиграва лоша шега… Не може дама с претенциите да облича звездите, да се размотава като тийнеджърка. В най-добрия случай.

Кремена Халваджиян

Кремена Халваджиян изглежда нелепо със своите абсурдни тоалети

С тези нощнички, които навлича на голо, без никакво бельо, определено започна вече да смущава околните, където се появи. А Кремена обича да купонясва! Нощем тя брише по заведенията и разклаща телеса в ритъма на музиката.

Никак не е приятно да гледаш как половинката на Маги, която е на възраст, се държи по такъв нелеп начин. Тоалетите й са меко казано безумни, да не кажем позорни, гласят отзивите в мрежата.

Прозрачите потничета, тигровите елементи, корсетчетата, с които тя се подвизава, трябваше да са отдавна в гардероба и да събират прах. Тя вече не може да си позволи да има такава визия, категорични са възмутени дами. Те я хулят и сочат с пръст, а Кремена Халваджиян се забавлява без да му мисли.

На репликите вероятно би отвърнала, че сама си решава, а и понеже разбира от мода, другите могат да се скрият. Блондинката има себе си за особена порода, както и цялото си семейство – децата са интелигентна, те с Маги са върхът.

В крайна сметка, ако на човек му липсва самочувствие, може да се окаже в далеч по-неизгодна позиция. Можем да я поздравим за високо вдигнатата глава, а за костюмчетата, с които щъка по тъмно, ще предпочетем да замълчим…

Вижте сами и преценете за какво става дума – удачно ли е така да излиза Кремена Халваджиян?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар