34-годишната Деница от Ергенът е на 40 (Гергана скрила 13 години от възрастта си – Ето на колко е)

Момичетата в Ергенът масово лъжат за годините си, узна Kliuki.net.

Оказа се, че Деница Дишкова изобщо не е на 34, както твърди. Набори на блондинката издадоха, че тя е на 40. Мениджърката в АЕЦ е започнала да учи магистратура през 2005 година, когато според нейните твърдения е била на 17.

Всъщност през 2005 година тя е била на 23, а днес е точно на 40.

деница от ергенът
Снимка: бТВ

Певицата Гергана също е скрила годините си и то доста. Тя не само, че не е на 24, за колкото се представя, ами дори не е на 34. Истинската й възраст е 37 години, а най-фрапантното е, че самата тя го обяви преди дни.

На въпроса на колко години е, тя написа 37 и сложи смеещо се човече. Последва обаче и друг въпрос по същата тема – защо в Ергенът казва, че е на 24. На което тя отговори доста по-рязко.

„Стегнете се, хора! Важното е как изглеждаш. Не разбирам какъв е проблемът“, заяви тя.

А според запознати самите участнички са излъгали за възрастта си при попълването на анкетните карти, а от шоуто не са си направили труда да проверят каква е истината.

Източник: Уикенд

6 коментара
 1. Някой казва

  Деница не е излъгала. Познавам я от малка. Аз съм на 40 и съм доста по голям от нея .

 2. Петър Дилянов казва

  Не само с годините лъже, Деница не е мениджър в АЕЦ а в ДПРАО.

 3. Евгения Ганова казва

  Значи според вас ,те попълнили анкетните карти и после никой не им поискал лични карти ,а как са влезли в Турция?????
  Относно Деница ,тя е моят фаворит.С пари може да стане по хубава ,НО С ПАРИ ПО УМНА НЯМА КАК ДА СТАНЕ ,а и дрехите са грима на тялото.Те ги рисуват и обличат -приличат на лелки.Намерете видиото с което се предсавя по дънки,ТОГАВА ДРУГА ПЕСЕН ЩЕ ПЕЕТЕ

 4. Бившият нов казва

  Деница е на 42 и си и личи човек и наистена прилича на лелка и много тъпо се изказа пред младежа в последното предаване а Гергана е на 38 и също много брутално лъже #Виктор
  че му не знам името на тигъра но си е пич и от мъжка солидарност бих казал че ме кефи

 5. Виктория казва

  Какъв човек трябва да си да лъжеш за годините и да те гледа цяла България как лъжеш? Как да вярваш после на хората? Всичко в това предаване е фалшиво.

 6. Ирина казва

  Лекар съм и Деница не лъже нито за годините си, нито за работата си. Поздравявам я, знам, че е канена да работи като мениджър в световно известни фирми, но избра България. Крайно време е обазовани смели жени да се противопоставят на пошлостта на необразованите момичета за забавление. Това е въпрос на престиж за нацията и името на българската жена.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.