300 рози за новата на Христо Сираков

300 рози за новата на Христо Сираков
5 (100%) 1 vote
Христо Сираков се кани да се жени за Биляна

Бизнесменът Христо Сираков, известен като Ицо Стоте манекенки, не успя да опази дълго време парите си от златотърсачките – пише в. „Уикенд”. Отскоро обаче богаташът е въртян на малкия пръст от новата си изгора. Новата му приятелка се казва Биляна Евгениева и е подгласничка на тазгодишната „Мис Плеймейт”.

Брюнетката е омаяла Христо Сираков толкова силно, че в средата на февруари той я разходи по любимите си дестинации в топла Италия. На Ботуша пък Биби, както я наричат приятелките й, яко одрусала Ицо Стоте манекенки, като го накарала да й накупи парцалки от бутиците на местните дизайнери.

Христо Сираков

Христо Сираков е хлътнал здраво по Биляна

За финал бизнесменът изненадал любимата си и с огромен букет от 300 рози – жест, който ясно посочил, че Амур е улучил с любовни стрели сърцето на застаряващия бохем.

„Той здраво е налапал въдицата. Говори се, че даже й е предложил пръстен и през лятото ще се женят” – твърдят клюкарите. Това обаче едва ли е истина, тъй като Христо Сираков многократно се е клел, че вече няма да се обвързва официално с брак. Ицо Стоте манекенки, както говори прякорът му, е имал връзки с десетки силиконки. Една от тях – Ирен Онтева дори му роди син Кристиан.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар