3 доказателства, че Ники и Алисия са имали връзка-менте

Гласувайте за статията

Ники и Алисия са разигравали всички и любовта им никога не е била истинска, твърдят запознати отблизо с отношенията им

 

Ники и Алисия крият много неща, които тепърва ще излязат наяве, доказвайки, че тяхната връзка е менте!

Както Kliuki.net вече писа, зловещата версия върви из мрежата и не дава мира на феновете на разпадналата се двойка. Ники Михайлов и Алисия бяха фаворит в сърцата на хилядите почитатели на фолка и футбола. Двамата обаче са започнали аферата си на шега и да натрият носа на Николета, която открадна Валери от Алисия. Преди това пък плейметката беше в ръцете на Ники Михайлов, но разлъката им се случи повече от грозно за пред обществото.

Ники и Алисия са лъгали, че имат връзка?!

Ники и Алисия са лъгали, че имат връзка?!

Впоследствие играчът и певицата решават да запазят легендата за любовта си, защото това ще им носи само позитиви. „Чист пиар! Това всичко около тях го знаят отдавна и беше време да се сложи край, в живота на един от тях влезе нов човек, който има претенции…, но всичко ще се разбере съвсем скоро!”, сподели анонимен читател, твърдейки, че е добре запознат с историята около Ники и Алисия.

3 факта наистина доказват, че тръпка между тях май никога не е имало…

Катастрофата с Ники Михайлов

Помните ясно, че когато Ники Михайлов катастрофира с лъскав джип на пътя, плъзна слух как той е бил в компанията на друга жена… Всичко това остана някак забулено в мистерия, а дамата и до днес не се знае точно коя е. Въпросът е, че със сигурност не е била Алисия. А Ники се е връщал от купон в дискотека, където е пяла Преслава. Звездата после защити половинката си, но за околните цялата случка си остана особено съмнителна.

Боби Михайлов и Алисия

Алисия никога не се е ползвала със специално внимание от страна на бащата на Ники – Боби Михайлов, а причините са повече от очевидни.

В джипа, с който катастрофира Ники, е имало друга жена

В джипа, с който катастрофира Ники, е имало друга жена

Изпълнителката просто никога не е била фактор в живота на сина му, а той е бил запознат, че тяхното е театър. „Защо се заблуждавате, че иначе нямаше да я приеме с отворено сърце, той винаги и за всичко е подкрепял Ники!”, твърдят близки на семейството.

Реакцията на Алисия след раздялата

Първите думи на Алисия, след като потвърди за края на красивата приказка с Ники, са повече от показателни. Знаем как тя преживя грубата изневяра на Валери, а сега изведнъж споделя, че се радва и е далеч от депресията, която й приписват… Освен това, самата Алисия преди време натърти, че няма нищо против всеки да си хойка и няма намерение да държи сметка на Ники.

Надали е била толкова отворена тяхната връзка, а обяснението е, че целият шум е бил за нищо, или с една дума пълен фалш! Ники и Алисия никога не са били заедно, а всичко е било просто театър…

А вие как смятате?

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар