3 автомобила, за които не бива да си трошите парите!

3 автомобила, за които не бива да си трошите парите!
5 (100%) 1 vote

Някои нови модели автомобили са пълно разочарование за собствениците си

Култов, но не си струва парите

Култов, но не си струва парите

 

Не правете тази грешка да си купувате автомобили, които ще ви разочароват.

Следните примери не само губят стойността си бързо, но и нямат необходимата функционалност, остарели са, а имиджът им е спорен, пише „Блиц” по материали на изданието autoclub.bg.

Ще се спрем на три от тях, за които в никакъв случай не бива да си трошите парите. Решението ви не бива да импулсивно или пък повлияно от модата, защото ще съжалявате.

Volkswagen Beetle

Обикновено максималната му цена не надхвърля 44 хиляди лева и е много предпочитан от дамите. „Втора ръка” драстично пада като стойност и върви по около 20 хиляди лева. Не се препоръчва, защото може да изглежда примамливо като блондинка, но вече не си струва сумата, убедени са експертите.

Култовото Audi Q7

Само сравнете – около 150 бона за ново, а след 5 години, за не повече от 60. Моделът е създаден през 2006-та година, покупката му сега, преди да излезе следващото поколение, е меко казано безумна инвестиция.

Great Wall Steed 5

30 хиляди и е ваш, а като го поизползвате и вече не струва повече от 14 хиляди. На този „китаец” от Ловеч вече никой не се радва. Оставете го за фермерите, съветват специалистите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар