2 милиона отказаха Берен Саат и Кенан Доулу от развода (Вижте защо двойката се събра отново)

Гласувайте за статията

Берен Саат и Кенан Доулу се отказаха от развода заради 2 милиона лири

2 милиона лириса достатъчни, за да спрат цял развод. Поне що се отнася до Кенан Доулу и Берен Саат. Двойката, която само преди няколко месеца се надпреварваше да си изневерява, неочаквано се събра. И дори започнаха да си отправят обяснения в любов в социалните мрежи. А също и пред медиите.

И докато мнозина се чудеха — настъпи ли голямото помирение, истината се оказа малко по-различна. На 48-я рожден ден на брата на Кенан — Озан Доулу, Берен не присъства. Певецът пък не се появи на официалното връчване на наградата й в техническия университет в Истанбул, за заслуги към турското кино и култура.

Двамата обаче остават заедно и отричат всякакви спекулации относно предстоящ развод. Защото, ще получат 2 милиона турски лири или 3,05 милиона евро, ако запазят брака си.

Американската компания „Нетфликс“ предложи баснословен хонорар на Берен, за да участва в 12-серийния филм „Атия“. Актрисата ще играе главната роля в сериала, а колкото и да е невероятно, съпругът й ще озвучавал поредицата. В лентата Берен участва в толкова откровени интимни сцени, че много нейни колежки биха отказали да се снимат, дори и да са от Европа или САЩ. За турската кинозвезда обаче това никога не е било тема табу и тя се показа като абсолютен професионалист. Кенан също подкрепи съпругата си.

„Изумен съм от огромния талант на Берен. Гордея се с нея. С Мехмет /Гюнсюр/ бяха страхотни артисти“, каза той, цитиран от hurriyet.com.tr. Музикантът дори придружил съпругата си на снимачната площадка, за да я подкрепи по време на снимките. Но няколко дни по-късно тя така и не се появи на семейното тържество, което събра цялата му фамилия.

Берен Саат и Кенан Доулу остават заедно заради нов сериал сн. Инстаграм

Берен Саат и Кенан Доулу остават заедно заради нов сериал сн. Инстаграм

По всичко изглежда, че двамата са се споразумели да спрат развода, поне докато ангажиментът им към американската компания приключи. А междувременно се стараят да показват пред медиите, че дори и да се разделят, ще останат приятели въпреки всичко.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар