Венелин Кондаков заряза Милано заради коронавируса (Фризьорът на Николета в ужас от заразата)

Гласувайте за статията

 Венелин Кондаков заряза Милано заради коронавируса, в ужас от заразата

Венелин Кондаков, фризьорът, който се грижи за визията на нашите български звезди избяга от Милано заради страх от Коронавируса. Познат още като личният фризьор на Николета Лозанова, спешно трябваше да напусне модната столица в понеделник. Ден преди това той взе участие в ревюто на Филип Плейн в красивия град. Той беше там за да се погрижи за шоуто, а именно за косите на световноизвестните Синди Кимбърли и Алекса Деланос.

Младият плейбой е изглежда доста любим на Плейн. Той често пътува до дома му за да се грижи за косите на майка му или поредната му жена. Те са доста близки и често поддържат контакт. За шоуто на Филип Плейн, което беше в неделя, нашият Венелин беше отново поканен. Не е ясно дали е щял да остане за по-дълго след модното шоу. Изглежда страха от чумата – Коронавируса, е стреснала доста и нашите звездички, тъй като той и Николета, която също беше там, бързо се върнаха. Тя беше там като гост на дефилето, пише ХотАрена.

В понеделник фризьорът напусна Милано и замина с кола за Швейцария за да си се прибере у дома. По този случай той сподели инстаграм стори и написа: „Вчера много смях, а днес спешно трябва да напусна града“.

Кондаков прекара целия ден и нощта в Лугано, за да не попадне под мерките на здравните власти в Италия и да не може да напусне страната. Коронавирусът, който в последните дни достигна и до Италия, доста притесни нашия фризьор. Началото на заболяването е в северните области Ломбардия и Венето. Цяла северна Италия е поставена под карантина и положението там е бедствено.

Едва вчера сутринта Венелин се върна за кратко, колкото да хване самолета за България обратно. Ден преди него приятелката му Николета напусна. Тя качи стори в инстаграма си от летището с текст „Току-що избягах“. Плеймейтката беше с маска на лицето, за защита от коронавируса, който вече взе седем жертви в Италия.

Венелин и Николета, сн. ХотАрена

Венелин и Николета, сн. ХотАрена

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар