16-годишната Сузанита шофира без книжка (Вижте как гази закона)

Гласувайте за статията

Сузанита е само на 16, а вече опитва да шофира

Тийн певицата Сузанита нарушава закона, но не изглежда много да й пука. Изпълнителката е била забелязана да шофира лъскав автомобил, при това, без да има документ за правоуправление.

Изпълнителката е едва на 16 години, но въпреки това е седнала зад волана, съобщава „България днес“. Младата звезда е демонстрирала много добри умения като водач на пътя, въпреки че няма право да управлява кола. Поне засега.

На Сузанита ще й се наложи да почака поне още 2 години, за да получи официално разрешение да управлява собствен автомобил. А до тогава единственото място, където би могла да тренира шофьорските си умения е учебният полигон и никъде другаде.

Скандалната певица, която нашумя с провокативните си снимки в социалните мрежи, скандалните си изказвания и типичните тийнейджърски издънки, продължава да провокира. А поведението й откровено предизвиква възмущение у възрастните.

Решението й да седне зад волана на кола обаче е доста рисковано. Особено предвид факта, че няма официален документ за това. Още повече, че освен солидна глоба, тя може да си отнесе и наказание поради факта, че няма разрешително да управлява автомобил, нито е достигнала нужната възраст.

Не изглежда обаче на самата Сузанита особено да й пука за подобни ограничения. Изпълнителката, освен това пие, пуши и редовно нарушава вечерния час като стои до малките часове по дискотеките. И въпреки че обикновено е придружена от приятеля си, дъщерята на Орхан Мурад едва ли е наясно, че поради популярността си е пример за подрастващите й и по-малките от нея. А това, освен успехи й носи и доста сериозни отговорности, пише още hotarena.net.

Хванаха Сузанита да кара без книжка е само на 16! сн. Инстаграм

Хванаха Сузанита да кара без книжка е само на 16! сн. Инстаграм

Както изглежда обаче, самата Сузанита бърза да порасне и иска да прави всичко като големите. Изпълнителката прави всичко, за да изглежда по-голяма — от грима и прическите, до алкохола и карането на коли. Дано само не забрави, че с порастването идват и все по-големите отговорности, от които няма как да избяга.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар