16-годишната Даниела Пирянкова тръгна по стъпките на Сузанита (Вижте как се кълчи по бельо)

Даниела Пирянкова с артистичен псевдоним Данна лъсна полугола

Даниела Пирянкова, бившата звезда от Шоуто на Слави тръгна по стъпките на Сузанита. Младата пайнерка, която преди дни стана на 16 години лъсна по бельо в скандален клип.

Невръстната певица се подвизава в Димитровградската компания за фолк звезди с псевдонима Данна. Новият й проект, който тя си подари за рождения си ден разпали страстите в социалната мрежа.

Девойката явно е решила да спечели публиката не с таланта си, който не й липсва, а с голи снимки, досущ като щерката на Орхан Мурад.

Никой не можа да повярва, че това е 16-годишна девойка
Снимки: Фейсбук

Макар, че възрастта й е доста крехка Данна вече има сериозна музикална биография зад себе си. Едва 10-годишна Пирянкова стигна до първия кръг на „Детската Евровизия”. А публиката я знае повече от „Шоуто на Слави”. Където бе партньорка на господин Андреев от „Запознай се с малките”.

Остава без отговор въпроса дали едно момиче е допустимо да се показва с такава провокативна визия. Феновете, които харесват песента се чудят от кога Планета снима детска порнография.

Нейна почитателка пише: Хубава песен!! Но визията на Данна не ми допада. Защо е тази еротика, предизвикателно бельо, огромни деколтета?!? Та тя е на 16!!! 🙁 🙁 🙁

А друг добавя: „Само в България 16 годишните изглеждат на 30”

И са прави, поп фолка се гледа и слуша от много млади момичета, а те често подражават на любимките си, предават от show.blitz.bg.

Ето и самото видео!

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.