Циркът е пълен! Моника Валериева и Валери Божинов влизат във ВИП Брадър (Двамата ще делят едно легло)

Гласувайте за статията

Моника Валериева и Валери Божинов са получили покана да участват във ВИП Брадър

Моника Валериева и Валери Божинов ще се окажат под един покрив във ВИП Брадър. Очевидно новият сезон на риалити формата се очертава по-пикантен от всякога, тъй като ще събере моделката и футболиста, чийто брак с Николета Лозанова тя едва не разби.

Въпреки че до старта има месец, се говори упорито, че двамата са сред участниците в шоуто. От екипа на предаването твърдят, че е много възможно съвсем скоро да видим на екран нарочените за любовници.

Нещо повече — двамата вероятно ще делят едно легло в луксозната спалня на ВИП съквартирантите. Засега двамата не са коментирали слуховете за пребиваването им в шоуто, но според запознати и двамата са получили покани, при това срещу наистина солидни хонорари.

Моника Валериева и Валери Божинов

Снимка: Хотнюз

Освен тях, в новия сезон на шоуто предстои да видим Златка Димитрова и Никол Станкулова. Двете дами обаче няма да са участнички, а жури на кандидатите за ВИП съквартиранти.

В продължение на две седмици звездите на Нова телевизия ще задават специални мисии на шестимата участници живеещи в стъклената къща на „ВИП Брадър“. Имената на останалите звездни съдии се пазят в тайна, а участниците ще пребивават в стъкления аквариум по 12 часа на ден, но няма да нощуват в него.

Любопитна подробност е, че една от съквартирантките в стъклената къща на „ВИП Брадър“ е Лили Иванова. Съименницата на естрадната прима се надява скоро да стане толкова популярна, колкото и звездата. Дргият интересен факт е, че Алисия и Николета Лозанова също не отричат, че ще ги видим в предаването. А както знаете, и двете са бивши на Божинката….

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар